SCHOONOORDS REUZEN KRANTJE

Het leukste informatiekrantje van Schoonoord komt 6 x per jaar uit en wordt uitgegeven door Dorpsbelang

Vereniging Dorpsbelang Schoonoord heeft vanuit het leaderproject (vijf-punten plan) een (hernieuwde) start gemaakt voor een papieren dorpskrant, om zo de bewoners van Schoonoord (maar ook daar buiten) te informeren over wat er speelt in hun dorp.
De krant wordt mede gevuld en opgesteld door een redactie, die de informatie verkrijgt via oa bewoners, ondernemers, randdorpen,  gemeente, verenigingen en dorpsbelang zelf.

Wilt u ook wat geplaatst hebben in de dorpskrant, dat kan! Editie juni-juli is weer in de maak en kopij kan ingeleverd worden tot 14 mei as.
Stuur uw kopij naar redactie@dbschoonoord.nl  of breng het langs bij de redactie:  Brugstraat 3   Schoonoord.
In principe wordt alles geplaats, mits er voldoende ruimte is (meestal komt de krant in 20 pagina's) en het moet natuurlijk geschikt zijn.
Mocht er onverhoopt iets niet juist zijn in uw kopij of het wordt doorgeplaats in een volgende editie, dan brengt de redactie u daar van op de hoogte.

Ook adverteren kan in het krantje. Hiervoor gelden speciale tarieven. Ook kunt u doorgeplaatst worden op Schoonoords Reuzen Website, in de categorie 'bedrijvigheid'.
Vraag naar de mogelijkheden! Dit kan via advertentie@dbschoonoord.nl

Bekijk hier de edities door op de foto te klikken: 
Copyright © DBS 2019.  All rights reserved.