oktober 2, 2023

Kibbelhoeve Schoonoord – Een Uitstekende Locatie Voor Evenementen En Feesten

Holiday Home De Kibbelhoeve hotel review Hotels in Kibbelveen
Holiday Home De Kibbelhoeve hotel review Hotels in Kibbelveen from www.youtube.com

Kibbelhoeve Schoonoord – Een Uitstekende Locatie voor Evenementen en Feesten

Kibbelhoeve Schoonoord is een prachtige locatie in Drenthe, gelegen aan de rand van een bosrijke tuin. Het is een unieke en bijzondere plek om te genieten van uw evenementen en feesten. Het ligt op slechts 20 minuten rijden van Emmen en is een uitstekende locatie voor een avondvullend entertainment met vrienden en familie. De Kibbelhoeve Schoonoord is ook een perfecte locatie voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, presentaties, productlanceringen en meer.

Waarom Kibbelhoeve Schoonoord een Uitstekende Locatie is voor Evenementen

Kibbelhoeve Schoonoord is een unieke locatie met een grote verscheidenheid aan opties voor uw evenement. De locatie heeft een prachtig uitzicht op het bos en de tuin en heeft meer dan voldoende ruimte voor het organiseren van een grootschalig evenement. Er is een grote en goed uitgeruste keuken, een groot terras, een overdekte tuin, een openluchtplein en nog veel meer. De locatie is ook goed voorzien van verlichting, geluidsinstallatie en audiovisuele apparatuur voor een optimaal entertainment.

Faciliteiten van Kibbelhoeve Schoonoord

Kibbelhoeve Schoonoord biedt tal van faciliteiten, waaronder een compleet ingerichte keuken met allerlei apparatuur en kookgerei. Er is ook een overdekte tuin met een prachtig uitzicht op het bos en de tuin. Er is een openluchtplein, een lounge, een terras en nog veel meer. Er is ook een professionele verlichting, geluidsinstallatie en audiovisuele apparatuur voor entertainment. De locatie is ook goed voorzien van kamers en badkamers voor uw gasten.

READ  Molenzicht Schoonoord: De Mooiste Plek In De Omgeving!

Kosten van de Kibbelhoeve Schoonoord

De kosten van het huren van de Kibbelhoeve Schoonoord variëren afhankelijk van het aantal personen en de duur van het evenement. U kunt ook een arrangement afsluiten met verschillende extra’s, zoals catering en entertainment. Er zijn ook verschillende opties aan beschikbaar voor de locatie, zoals decoraties, verlichting en andere faciliteiten. Er is ook een mogelijkheid om korting te krijgen als u meerdere dagen boekt.

Conclusie

Kibbelhoeve Schoonoord is een prachtige locatie voor evenementen en feesten. Het is een unieke en bijzondere plek met een prachtig uitzicht op het bos en de tuin. Er is een grote en goed uitgeruste keuken, een groot terras, een overdekte tuin, een openluchtplein en nog veel meer. De locatie heeft ook professionele verlichting, geluidsinstallatie en audiovisuele apparatuur voor entertainment. De kosten van het huren van de Kibbelhoeve Schoonoord variëren afhankelijk van het aantal personen en de duur van het evenement. U kunt ook een arrangement afsluiten met verschillende extra’s, zoals catering en entertainment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *